zaterdag 30 augustus 2008

The Mist nog goedkoper!



Dutch Film Works heeft laten weten de prijs voor de
steelcase van The Mist, nu deze overal verkrijgbaar is,
verlaagd te hebben naar 16,95 in plaats van 19,95.
Daarmee is de prijs voor de combiaanbieding met 1408 nu ook gezakt, naar 26.95.

Klik hier als je de nieuwe aanbieding wilt zien of er gebruik van wilt maken.

woensdag 27 augustus 2008

The Stand comic

Mike Perkins, tekenaar van The Stand comic voor Marvel, sprak met CBR (Comic Book Resourses) over The Stand. Eerst maakte hij karakterschetsen die zo aansloten bij het boek dat King zelfs zei dat dit precies was hoe hij aan de karakters dacht toen hij het boek schreef. Perkens reisde door Boulder, Colorado - dat een hoofdrol speelt in het boek om te zien welke dingen uit het heden hij kan vertalen naar de comic. Hij neemt het serieus om het zo maar eens te zeggen...

Klik hier om het artikel te lezen en al enkele previews van de comic te zien.

Als je The Stand comic wilt voor je verzameling zul je het met de Engelstalige versie moeten doen. De Nederlandse uitgever heeft eerder al aangegeven nog geen plannen te hebben met The Stand.

Talisman verfilming

In De Limburger van 08-08-2008 verscheen een artikel over de verfilming van The Talisman.
We hebben het gescand zodat ook iedereen die daar niet uit de buurt komt dit kan lezen!

maandag 25 augustus 2008

Reserveer 1 november vast in je agenda!

Reserveer 1 november alvast in je agenda en beleef een geweldig griezeldiner! Terwijl je geniet van een speciaal Halloweendiner wordt een spannend verhaal van Jack Lance voorgedragen door Tikken-acteur Ron Roumen. Je bent van harte welkom vanaf 18:00 uur bij Veerhuys Tante Jet te Blitterswijck (Limburg). Klik hier voor meer informatie!

zondag 24 augustus 2008

Kings Things September online!

Kings Things september is online!

Het is een dunnere versie dan normaal; beter iets als niets...

Maar we maken het goed, want er zijn weer mooie prijzen te winnen!

Mail niet gekregen? Het kan zijn dat deze in je spam is beland doordat er teveel emailadressen in de regel staan. Als je dit zo hebt ingesteld kan de mail ook niet doorgegeven zijn vanaf je mailserver.
Kijk dan in ons archief, onder Kings Things in het menu! Indien mogelijk pas dan je instellingen aan!

Middeleeuwse markt in Leeuwarden


Op deze middeleeuwse markt zullen ook boekenkramen staan. Onder andere die van Pure Fantasy: je kunt er weer lid worden van het blad en natuurlijk zullen er boeken te koop zijn. Schrijfster Saskia Appel is ook van de partij: zij is auteur van de verhalenbundel Verloren Onschuld (dat in Kings Things van oktober een uitstekende recensie krijgt!) En ook Anko van der Woude (Jachtseizoen) zal aanwezig zijn! Een uitstekende gelegenheid voor een dagje uit!

donderdag 21 augustus 2008

Children of the Corn verfilming

Er is meer bekend geworden over de verfilming van Children of the Corn. Dit keer meer over the cast voor de film. Bloody-Disgusting liet de wereld weten dat David Anders ("Heroes", Left in Darkness) en Kandyse McClure ("Battlestar Galactica", "Reaper") de eersten zijn om in deze TV-remake mee te spelen. Bedoeling is dat deze volgend jaar op de USA versie van Sci-Fi channel te zien zal zijn. Begin september beginnen de eerste filmdagen in Davenport, Iowa en ook het kleine plaatsje Tipton staat volledig op zijn kop voor de film...

maandag 18 augustus 2008

Little Sisters of Eluria

Een update van uitgever Donald Grant voor de verzamelaars van de US editons:
The Little Sisters of Eluria, inclusief de gereviseerde versie van The Gunslinger, is naar de drukkerij gestuurd om gezet te worden. Er komt een 'traycased' en een 'slipcased' editie van het boek, dat is geillustreerd door Michael Whelan en ook nieuwe art zal bevatten naast de art die origineel in de eerste editie van The Gunslinger zat.
Prijs en releasedata kun je binnen 4 tot 6 weken vinden op de website van Grant. Momenteel nemen ze nog geen pre-orders aan, en zetten geen mensen op een wachtlijst, dus het heeft nog geen zin om contact met ze op te nemen.

Verfilming Children of the Corn

De nieuwe verfilming van Children of the Corn zal snel starten. Iowa’s Quad-City Times meld dat de remake van de eerdere verfilming uit 1984, volgende maand op locatie in Iowa zal gaan draaien. Deze versie is geschreven, geproduceerd en directed door Donald P. Borches en de bedoeling is dat deze in de USA op het SciFi Channel in 2009 te zien zal zijn en in Europa in de bioscopen terecht zal komen. Borchers vertelde dat zijn versie zich aan het boek zal houden, en alle veranderingen die in andere versies te zien waren niet zal doorvoeren. “They put a lot of sugar, if you will, into the coffee,” zegt hij. “Stephen King doesn’t take his coffee with sugar…it’s no longer requisite to have a happy ending. We wanted to stay faithful to the decisions in his original story." De cast is op dit moment nog niet rond, maar er is veel interesse van de locale bevolking die erin willen meespelen (zie dit filmpje)

woensdag 13 augustus 2008

Just After Sunset voorwoord en notities

Als we de Galley (Advanced Readers Copy oftewel een voordruk van het boek) van Just After Sunset (de USA versie) mogen geloven, zal het boek een introductie hebben van vier pagina's van Stephen King. Ook zullen er notities te lezen zijn, net als in de versie van Nightmares & Dreamscapes, van zeven pagina's lang.

Normaal gesproken worden dergelijke dingen in de vertalingen in Nederland ook meegenomen, dus wij zijn benieuwd!

zondag 10 augustus 2008

Kings Things augustus online

We hebben Kings Things tijdelijk op een andere plek beschikbaar gesteld, aangezien de problemen met de website nog steeds niet zijn opgelost (en we de oorzaak van de vertraging nog niet weten). Eindelijk kun je dan toch Kings Things van augustus lezen door hier te klikken.

Doordat onze mailinglist het ook niet doet, hebben we dit via een handmatige actie dit al zo'n 700 fans al kunnen laten weten. Als je NU nog geen mail hebt gehad met de actie, of die met de link naar Kings Things is je emailadres nog niet bekend. Mail dan even naar dit adres; als er dan vervolg mailingen komen sta je tenminste op de lijst!

Let op als je mee doet met de prijsvraag: ook onze email doet het ook nog niet op dit moment. Mail je oplossing deze maand naar dit adres.

zaterdag 9 augustus 2008

Superactie Dutch Film Works

Iedereen kijkt na het zien van 1408 al reikhalzend uit naar de DVD van The Mist. En dankzij Dutch Film Works mogen we je als Stephen King Fan een heel speciaal aanbod doen!

Uniek in Nederland:
Stephen King Fans kunnen de DVD van The Mist eerder in huis hebben dan de DVD in de winkels verkrijgbaar zal zijn! De release is eind augustus, maar vanaf 13 augustus zijn ze beschikbaar voor de leden van de Stephen King fanclub. En ook nog eens meer dan 5 euro goedkoper dan de winkelprijs van 24,99!

De verkoop pagina is alleen toegankelijk zijn via de links die wij je doorgeven en daarmee is het ook meteen een ZEER EXCLUSIEVE aanbieding!
Daarnaast is er een speciale aanbieding voor de DVD 1408, en kun je 1408 en The Mist samen bestellen met een korting van meer dan 15 euro!

Nog meer!
DFW doet nog een extra actie: onder de bestellers van de DVD’s wordt een pakket verloot waarin de volgende DVD’s zitten: Captivity Steelbook, Black Sheep S.E., Slither Steelbook, Reeker Steelbook, The Messengers Steelbook (de titels zijn onder voorbehoud, prijswinnaar wordt via de Stephen King Fanclub bekend gemaakt).

En dat is nog niet alles!
Want in Kings Things van september geven we ook nog eens een flink aantal DVD’s weg! Niet alleen de steelcases maar ook de blue-ray DVD’s!

Hoe kun je bestellen en meedoen met de actie?
Vanwege de problemen met de site hebben we op een andere plaats de informatie beschikbaar gezet. Zodra de site weer online is vind je die informatie terug via het Kings Things archief.
Maar voor nu: KLIK HIER en doe mee!

The Mist DVD

Op 27 augustus 2008 komt het 2 DVD Steelbook Edition van The Mist! Er zijn vele extra's op de DVD te bezichtigen: Deleted Scenes, Webisodes "Welcome to The Mist Set", Drew Struzan: An Appreciation of an Artist, When Darkness Came: The Making Of The Mist, Taming the Beast: The Making Of Scene 35, Monsters Among Us: The Creature of FX of The Mist, The Horror Of It All: The Visual FX Of The Mist, Photo Gallery, Liner Notes, Trailers, De speelduur van de extra's is 257 minuten, inclusief een Zwart/Wit versie zoals Frank Darabont hem eigenlijk had willen maken.

Van het weekend maken we de aanbieding bekend die Dutch Film Works speciaal voor ons in het leven riep! We hopen dat iedereen het via de nieuwtjes toch te weten komt (aangezien de problemen met de server en dus ook onze mailinglist nog niet zijn opgelost)
Overigens kun je hier (door op een hele simpele vraag te antwoord te geven) de blueray DVD winnen.

zaterdag 2 augustus 2008

Rianne Lampers

Rianne Lampers (schrijfster van het spannende Het Duistere Pact en eerder te gast op onze fanclubdag) liet ons weten op haar website nu ook een link naar korte verhalen te hebben opgenomen.
Dat is dus nog meer genieten!
In Pure Fantasy jaarbundel III is van haar het verhaal 'Tuinstad' opgenomen (zie bericht hieronder) en zij hoopt het boek 'Vriend van de Koning' na een kleine aanpassing eind dit jaar met een nieuwe cover uit te geven.
Helaas nog geen berichten over een vervolg op Het Duistere Pact...

Lezers lezen ook: Pure Fantasy Jaarbundel III

Tijdens Castle Fest (zie eerdere berichtgeving) op 1-2-3 augustus in Lisse, is ook de Pure Fantasy Jaarbundel III uitgekomen. Fans van Thomas Olde Heuvelt, Jack Lance, Rianne Lampers, Alex de Jong en Ad van Tiggelen (die je allemaal kunt kennen vanwege recensies op onze website of omdat zij aanwezig waren op een van onze fanclubdagen) kunnen hun hart dus weer ophalen met nieuwe verhalen! In het boek staan ook verhalen van Saskia Appel, Jos Weijmer, Fred Rabouw, Martijn Lindeboom, Tais Teng, Peter Schaap, Jaap Boekestein, Bianca Mastenbroek, W.J. Maryson, Thirza Meta. Je kunt komende zaterdag en zondag nog terecht op Castle Fest, en gelijk handtekeningen jagen in de tent van Pure Fantasy, want vrijwel alle schrijvers (en illustratoren) zullen deze dagen aanwezig zijn.
Niet in de gelegenheid om dit weekend op stap te gaan? Surf dan naar http://www.purefantasy.nl/ en bestel het boek daar! Het boek kost 9,95.