donderdag 25 juni 2009

Kings Things Extra online - Win DE MEESTER

Als Stephen King Fanclub mogen we je graag attenderen op andere schrijvers die we de moeite waard vinden. Nu kwam dit boek op ons pad, en we vinden het zo bijzonder dat we daar graag speciaal de aandacht voor vragen. Dit boek krijgt van onze recensielezer namelijk een 10! Ga snel naar Kings Things, want je kunt het boek ook winnen! Uitgeverij De Vliegende Hollander, onderdeel van Dutch Media Uitgevers gaf ons namelijk 5 exemplaren cadeau om weg te geven!
Kijk snel in je mailbox, of in het Kings Things archief om mee te doen!

zaterdag 13 juni 2009

King wint TWEE Bram Stoker Awards

King did it again! Hij heeft voor 2008 maarliefst twee Bram Stoker Awards binnengehaald. Het boek "Na Zonsondergang" won de prijs voor Superior Achievement in a Collection; en voor "Duma" ging hij er vandoor met de Superior Achievement in a Novel prijs. Mick Garris was aanwezig om Kings prijzen in ontvangst te nemen en zijn acceptatie van de prijs voor te lezen. Hierin werden eregasten Richard Matheson and Richard Christian Matheson geprezen. Waarom King er zelf niet was is ons niet bekend.

vrijdag 12 juni 2009

Stephen King promoot nieuwe boek op lichaam van naakte Bar Refaeli

Succesauteur Stephen King, wereldwijd bekend als dé horrorkoning bij uitstek, heeft doorgaans niet veel moeite om veel boeken aan de man te brengen. Maar voor zijn laatste werk, 'Morality' getiteld, werd alsnog een opmerkelijke promostunt uitgedokterd.
Als publiciteitsstunt werd het boek namelijk voorgesteld op het naakte lichaam van supermodel Bar Refaeli. Op haar lichaam staan de titel van het boek, de auteur, en enkele flarden tekst geschreven. "Ik heb nog nooit iemand zoiets zien doen, dus wilde ik de eerste zijn", aldus de 23-jarige babe, die zo op de cover van Esquire prijkt. 'Morality' wordt omschreven als "een verhaal over een getrouwd koppel dat het moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. De vrouw krijgt van haar baas een voorstel dat een einde kan maken aan de financiële problemen. Maar zal het de morele gevolgen waard zijn?"
Foto Esquire
Tekst en foto onveranderd overgenomen van deze site