woensdag 23 september 2009

Samuel L. Jackson stopt met roken

John Schaech is een screenplay aan het schrijven voor From a Buick 8 (Geheim van de Buick) voor horrormeester Tobe Hooper, en Quitters Inc. voor Samuel L. Jackson. Hij is hiervoor gevraagd, samen met Rich Chizmar. Je kent John misschien als acteur uit de films Quartine, of Prom night, maar hij schreef al eerder voor de Masters of Horror serie en een serie op NBC. Het is nog even wachten tot de productie van start kan gaan, omdat de rechten nog vrijgegeven moeten worden: immers is het verhaal al eens verfilmd als onderdeel van Cat's Eye. Jackson zou de hoofdrol gaan spelen, (als we deze bron mogen geloven) en hem ken je o.a. uit King's 1408. Meer over Quitters Inc. vind je hier.

dinsdag 22 september 2009

Cover Under the Dome

Er wordt steeds een klein stukje van de USA versie van Under The Dome bekend gemaakt.


Van de Nederlandse versie mag nog geen cover bekend worden gemaakt. Het is allemaal erg geheim, en helaas laat uitgeverij Luitingh er niets over los. Het enige dat we met zekerheid weten, is dat we tot 15 oktober moeten wachten voor we daar wat over te horen krijgen!

maandag 21 september 2009

Winnaars!

Omdat het vandaag onze 7e verjaardag was, gaven we prijzen weg als je mailtje op bepaalde tijdstippen binnenkwam. We kunnen alvast de winnaars bekend maken:

De paperback van Gevangen gaat naar Onno van Elsacker uit Almere, want zijn mail was om precies 7:00 bij ons binnen. En omdat de mail van Marcel Sentel uit Roosendaal om precies 19:47 binnen was, mag hij op 18 oktober naar het Fantastyval, en naar de workshop van Michael Wheelan. Elles Smit uit Uitgeest krijgt een t-shirt in maat M thuisgestuurd, omdat haar mailtje exact om 21:09 binnenviel.

De poedelprijs (een verrassing!) gaat naar Sebastiaan Hensen uit IJmuiden. Ook zijn mail was precies om 7:00 binnen, maar omdat er meer waren werd er geloot, en helaas viel hij niet in de 'echte' prijzen. Verder krijgen Gabriella Arle, Frauke Cambré , Helga van Elsacke, Karin Bisschops, Mike Helgers, Marij Gerats en Bauke Burghout een kleinigheid thuisgestuurd. Ook hun mail was wel op het juiste tijdstip binnen, en ze werden helemaal voor de grote prijzen uitgeloot.

Gefeliciteerd met onze verjaardag! De prijzen komen zo snel mogelijk naar je toe.

Dubbel feestje vandaag!


Stephen Edwin King viert vandaag dat hij op 21 september 1947 geboren is. Wij hopen dat onze favoriete schrijver samen met zijn gezin, een fantastische dag heeft. En natuurlijk dat hij in goede gezondheid nog vele jaren mag beleven (en schrijven)!

Vandaag is ook de dag dat de Nederlandse Stephen King Fanclub haar 7-jarig bestaan mag vieren, aangezien de verjaardag van King ook de dag is dat de website online kwam. We danken daarom ook alle trouwe fans voor hun bezoeken aan de site! Kings Things lezers kunnen daarom meedoen met een speciale actie en een paar topprijzen winnen!

vrijdag 18 september 2009

Gevangen Groot Geheim!

Overal in de wereld houdt men de omslag voor de hardcover van Gevangen (verwacht in november) angstvallig geheim. In Amerika (zie ook deze pagina), maar ook in Nederland. Luitingh mag echt nog geen tipje van de sluier oplichten, helaas! In Amerika krijgt men elke dag een stukje cover te zien vanaf 21 september. Ook Luitingh is iets dergelijks van plan. Zodra we er meer over horen (en vooral zien) dan laten we je het natuurlijk weten!

donderdag 17 september 2009

POCKETACTIE IN ONS WINKELTJE!

Door een mazzeltje konden we goedkoop aan een grote stapel pockets komen, en natuurlijk willen we jou daar ook gebruik van laten maken! Er zijn maarliefst 111 pockets in de aanbieding, met super lage prijzen! Daarnaast zijn er een aantal (grote) boeken waarvan de voorraad te groot wordt. Er mankeert niets aan, maar ook die zijn lekker in prijs verlaagd!
Sla nu je slag in ons winkeltje, want op is op! Gebruik het woord "pocket" als zoekactie, en je hebt ze allemaal!

donderdag 10 september 2009

"Knowing Darkness" laatste nieuws


Via Centipede Press zijn de covers bekend gemaakt van de trade-edition en de Deluxe edition van "Knowing Darkness: Artists inspired by Stephen King". De Deluxe edition is voorzien van een schitterende traycase.

Meer info over deze boeken is hier te lezen.

"Home delivery" verfilmd?

De kans is groot dat er een verfilming gaat komen van Stephen King's zombie-verhaal "Home delivery" ook wel bekend als "Thuisbevalling". Het is een kort verhaal dat is gepubliceerd in de bundel "Nachtmerries & droomlandschappen".

Er is een optie op de filmrechten genomen door Paul & John Buckholts. De regie komt dan in handen van Ryuhei Kitamura (bekend van "The Midnight Meat Train").

Thuisbevalling: Uitgangspunt is de vraag wat er zou gebeuren als de zombies uit George Romero's Dead-trilogie (Night of, Dawn of, Day of) de macht zouden overnemen. King situeert het verhaal in het voor zijn lezers zo bekende Little Tall Island, even buiten de kust van Maine. Hoofdpersoon is Maddie Pace, die op punt staat te bevallen van haar eerste baby. Op dat moment sijpelen in kranten de nieuwsberichten binnen dat er wandelende lijken gesignaleerd zijn in Australië. Niet veel later veroveren ze ook Amerika.

zondag 6 september 2009

Dolan's Cadillac

Net op tijd voor de feestdagen dit jaar, dus je kunt m vast op je verlanglijstje zetten:
op 1 december a.s. komt Dolan's Cadillac uit op DVD. Deze nieuwste verfilming van het gelijknamige verhaal van Stephen King verschijnt niet in de bioscopen, maar zal rechtstreeks op dvd worden uitgebracht.
Over de cover of de extra's is helaas nog niks bekend.