donderdag 27 mei 2010

Geldschieters gezocht!

Een paar dagen geleden konden we je al een sneak preview laten zien van de Dollar Baby 'Survivor Type' waar Chris Ethridge en Jayson Palmer mee bezig zijn. Nu zijn ze op zoek naar geldschieters, die willen investeren in hun project.
Iedere bijdrage wordt zeer op prijs gesteld, en als je $ 10,-- doneert kom je zelfs al op de credits te staan en ontvang je een mini-poster van de film!
Hoe meer je kunt missen, hoe groter het kado wordt dat je krijgt. Neem hier maar eens een kijkje: http://kck.st/cLcwfa.

maandag 24 mei 2010

Nieuwe interview met Stephen King

FearNet heeft een kort interview met King hedaan, waarin hij onder andere praat over het vervolg op De Shining en het nieuwe Donkere Toren-boek.

Het interview is te lezen op:

http://www.fearnet.com/news/interviews/b19153_exclusive_stephen_king_on_shining.html

zondag 16 mei 2010

Survivor Type

Jayson Palmer en Chris Ethridge zijn bezig aan hun verfilming van de dollar baby "Survivor Type". Een eerste teaser is nu te zien op http://www.youtube.com/watch?v=QMZsqPKdBug.

maandag 10 mei 2010

Forum weer online !!!

Hoera,

Het Stephen King Forum is weer online. Weliswaar is er een vernieuwd forum opgestart maar we hopen snel weer een grote groep actieve deelnemers te hebben. Enkele mensen hadden ons zelfs in de testfase alweer gevonden. Zo gretig waren ze om weer terug te komen!

We beginnen weer vol goede moed aan een nieuwe reeks van berichten en wetenswaardigheden op ons vertrouwde forum.

Tot gauw!

zaterdag 8 mei 2010

Cover van "Full Dark, No Stars"


Via Simon & Schuster is de cover van "Full Dark, No Stars" al bekend geworden. Het boek is 352 pagina's dik en is in november 2010 te verwachten. Uitgeverij Scribner gaat het aanbieden voor $ 27.95 (circa € 22,00).


donderdag 6 mei 2010

teaserpromo Haven

Syfy heeft de eerste teaserpromo uitgezonden voor de serie Haven. In juli verwachten ze deze te kunnen uitzenden.

woensdag 5 mei 2010

Stephen King in "Word of Mouth"

Vandaag verscheen Stephen King in het programma "Word of Mouth" voor een interview. Hij bracht zijn bezoek aan de Music Hall in Portsmouth in het kader van de "Writers on a New England Stage" series.

Hij leest voor uit "Under the Dome" en praat over zijn boeken, verfilmingen en zijn carriere.

Hier staat de link naar het interview.

Verfilming van Bag of Bones

Tijdens een signeersessie in Burbank (USA) gaf Mick Garris aan dat hij "Bag of Bones" gaat verfilmen als een vierdelige miniserie voor televisie. De film moet ergens in 2011 gereed zijn. Het oorspronkelijke plan om een verfilming voor op het witte doek te maken is van tafel omdat er tegenwoordig meer belangstelling is voor films met teenagers, sequels en remakes.

Een spooky griezelfilm voor volwassenen kan alleen nog maar succesvol zijn op televisie, vandaar dat Mick Garris zich nu hier op richt.
De opnamen voor de film beginnen in juni 2010 in Alaska.

Hier kun je het interview beluisteren.

zaterdag 1 mei 2010

NIEUWSTE KINGS THINGS!

De nieuwste Kings Things staat online! Omdat we nog geen mailinglist hebben, konden we je nog niet waarschuwen, maar we hopen dat je 'm zo ook ontdekt. En we pakken uit!
Omdat de afgelopen maand onze mail onbereikbaar was, doen we de prijsvragen van vorige maand namelijk nog een keertje en kun je opnieuw insturen! Als je al eerder instuurde moet je ook opnieuw meedoen! Met de nieuwe prijsvraag erbij van deze maand, kom je uit op 3 prijsvragen om mee te doen voor 25 mei a.s.! Wat er te winnen valt? Hele stapels Stephen King boeken!!
Er staat geen wachtwoord op Kings Things van deze maand, dus IEDEREEN kan erbij, en IEDEREEN kan meedoen! Dus Kingfans: als je onze gratis maandelijkse mailing nog niet kent...