zaterdag 24 juli 2010

Kings Things vernieuwd en online!

De allereerste Kings Things in de nieuwe lay-out en in .pdf is NU ONLINE! En daarmee heeft Kings Things heeft nu eindelijk ook de look van een echt magazine gekregen! Met natuurlijk vertrouwde rubrieken als Luckey Quarter, de prijsvraag, Castle Rock News, Wordt Verwacht en recensies van boeken en films. Maar ook nieuwe rubrieken zoals News from The Dead Zone en deze keer een Fans Inspired waar je U tegen zegt. En echt heel, heeeeel erg veel nieuws. Wil je niet missen!

Waarschijnlijk ben je al voorzien van Adobe Reader, het programma waarmee je .pdf bestanden kunt lezen, maar als je dat programma niet hebt: de installatie is supersimpel en GRATIS te downloaden en te gebruiken. Hier kun je de meest recente versie downloaden.

Dit nummer willen we natuurlijk graag aan iedereen laten zien, maar volgende nummers zullen weer om een wachtwoord vragen. Dat krijg je (als vanouds) weer van ons doorgestuurd in een email waarin gelijk gemeld wordt waar je de nieuwste Kings Things kunt vinden. Op die manier kunnen alleen fans die ingeschreven zijn de prijzen van onze sponsors winnen, en kunnen wij een beetje in de gaten houden hoeveel fans we bereiken als fanclub. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel: het is en blijft gratis!

Zo, genoeg informatie voor nu! Snel naar de Nieuwste Kings Things!
Heel veel leesplezier!

vrijdag 23 juli 2010

2 Nederlandse Dollarbabies!

Leuk nieuws uit eigen land: er zijn maar liefst twee (!) Nederlandse dollarbabies in de maak!

De eerste wordt gemaakt door onze eigen fanclub-member Lieuwe, die de rechten heeft binnengekregen om het verhaal Nona te verfilmen. Hij zal dit korte verhaal bewerken tot een Nederlandstalige film, en hij werkt op dit moment aan het script. Op zijn blog kun je precies zien hoe de productie vordert, maar we houden je natuurlijk ook hier en in Kings Things op de hoogte!


De tweede film wordt gemaakt door een andere goede bekende van de fanclub: Bernd Lautenslager, die ons al jaren voorziet van allerlei nieuwtjes rondom dollarbabies.
Op zijn website http://www.stephenkingshortmovies.com/ vind je diverse interviews met regisseurs en acteurs uit King-films, en kun je zelfs een aantal films downloaden. Bernd heeft toestemming gekregen om het verhaal Mute te verfilmen als dollarbaby. De website voor Mute vind je hier.

dinsdag 20 juli 2010

Aardedonker, zonder sterren

De cover voor Nederland is bekend gemaakt! De boekenpagina voor Aardedonker, zonder sterren (de vertaling van Full Dark, No Stars) is online! Het boek zal zo'n 330 pagina's dik zijn, gaat 19,95 kosten en zal op 13 november op onze fanclubdag te koop zijn!



Blijf (GRATIS) op de hoogte via Kings Things voor nog meer nieuwe uitgaven in Nederland! Schrijf je snel in!

maandag 12 juli 2010

Pas op voor de boeman...


In 1982 werd het korte verhaal 'De Boeman' (vertaling van The Boogeyman) voor het eerst verfilmd. Bijna 20 jaar later komt er een nieuwe dollarbaby van dit verhaal uit, gemaakt door filmmaker Gerard Lough. Zijn project heeft al veel media-aandacht gekregen: je hebt zelf een krantenknipsel kunnen lezen in de afgelopen Kings Things!

Vandaag mag de trailer van de film eindelijk online: Je vindt hem door hier te klikken!

Gerard is erg benieuwd naar reacties van King-fans: stuur hem dus rustig een bericht waarin je hem laat weten wat je van de trailer vindt!
Op onze eerstvolgende fanclubdag is deze film zeker te bekijken, dus wees op je hoede voor de boeman...

maandag 5 juli 2010

nieuwe dollarbaby


Er is weer een nieuwe dollarbaby in de maak:
Filmmaker Pablo Macho Maysonet IV heeft toestemming gekregen om het verhaal 'The Things They Left Behind' uit Kings nieuwste verhalenbundel te verfilmen.
Een eerste teaser staat nu op youtube: klik hier!

Macho is nu hard op zoek naar geldschieters, maar het filmen zal binnenkort van start gaan. Wij kunnen alvast niet wachten, en hopen je natuurlijk binnenkort meer informatie te kunnen geven.