maandag 25 april 2011

Kings Things mei online!



Deze (en volgende) maand geven we weer boeken weg dankzij de uitgevers! Je kunt deze maand de nieuwste van Thomas Olde Heuvelt winnen, of de debuutroman van Rik Raven!
Natuurlijk is er een nieuwe prijsvraag waarbij ook een prijs te winnen is! Verder een vertaald interview met King en vertellen we je meer over onze nieuwe crewaanwinsten en sponsor-programma's. Natuurlijk ontbreekt het laatste nieuws, Luckey Quarter en Dolans Cadillac ook niet!


vrijdag 15 april 2011

Herman Wouk is still alive

Er is weer veel aandacht in Amerika geweest voor het verhaal ‘Herman Wouk is still alive’ dat in april in een tijdschrift genaamd The Atlantic verscheen. Je kunt het nog steeds bestellen bij de Overlookconnection voor $8,99 maar het is ook online te lezen bij The Atlantic.
Er verscheen ook een lang interview met King in hetzelfde tijdschrift.

Nieuws van het Donkere Toren verfilmingsfront

Goed nieuws op het Donkere Toren verfilmingsfront. Van de week werd bekend gemaakt dat Mark Verheiden getekent heeft om samen met Akiva Goldsman aan het script voor de NBC TV-serie te gaan schrijven. Zoals je vast weet wordt de Donkere Toren verfilmd voor zowel een serie en bioscoopfilms, waarbij de TVserie de ruimte tussen beide films zal opvullen.


Mark Verheiden heeft al veel knappe series op zijn naam staan: Heroes, Smallville, Battlestar Galactica, is bezig met een TNT drama Falling Skies en deed ook de film Timecop. Hij is dus geen vreemdeling in SciFi en Fantasy. Met zo'n achtergrond en Ron Howards aanwijzigingen moet de Donkere Toren wel in goede handen zijn...


Men verwacht trouwens dat Javier Bardem (de Scherpschutter) binnenkort de contracten wel zal kunnen gaan tekenen. Lees hier meer.